Generelt om 'Din kalender'

I Docendo har du din egen kalender, som inneholder alle timer du er tilknyttet til på tvers av klasser og andre kalendere.

Du finner din egen kalender ved å trykke på 'Din kalender' i toppmenyen. Du kan tilsvarende finne dine kollegers kalendere ved å trykke på 'Brukere' i menyen til venstre side.

I den personlige kalenderen kan du selvfølgelig se din egen timeplan, men også se din egen oppgaveoversikt, årsoverblikk, telling av timer, samt se og redigere arbeidstiden

Du kan dessuten opprette aktiviteter og timer direkte i kalenderen av typen 'ressurs' eller 'andre oppgaver', som ikke teller som undervisning. I tillegg kan du, hvis det allerede er opprette fraværsårsaker på skolen din i vikarfunksjonen, legge fravær direkte inn i din egen kalender (les mer om oppretting av fraværsårsaker)