Endre, legge til og fjerne lærer eller lokale fremover i tid

Hvis du ønsker å gjøre en større endring relatert til en lærer eller lokalet til et fag, kan dette enkelt gjennomføres. Se hvilke muligheter du har her for å legge til, fjerne eller erstatte underviser/lokale her:

Legg til underviser eller lokale frem i tid:

1) Gå til datoen hvor endringen skal gjelde fra.
2) Trykk på timen/faget på datoen
3) Sørg for at det allerede er en underviser/lokale koblet til timen.
4) Trykk på underviseren/lokalet som du ønsker å forandre fremover (bemerk: klikk på navnet, ikke på krysset)

5) Trykk på 'Legg til'

Underviseren eller lokalet er nå lagt til i faget/timen fra den valgte dato og fremover.

Fjern underviser/lokale frem i tid:

1) Gå til datoen hvor endringen skal gjelde fra.
2) Trykk på timen/faget på datoen
3) Sørg for at det allerede er en underviser eller lokale er koblet til timen/faget
4) Trykk på underviseren/lokalet du vil fjerne fremover (bemerk: klikk på navnet, ikke på krysset)
5) Trykk 'Fjern' nederst på siden.

Erstatt underviser/lokale frem i tid:

1) Gå til datoen hvor endringen skal gjelde fra.
2) Trykk på timen/faget på datoen
3) Sørg for at det allerede er en underviser eller lokale er koblet til timen/faget
4) Trykk på underviseren/lokalet som du ønsker å erstatte med en annen/et annet (bemerk: klikk på navnet, ikke på krysset)
5) Velg underviseren eller lokalet du vil erstatte med og klikk 'Erstatt'.

Hvis endringen kun skal gjelde for en periode, og ikke resten av skoleåret, kan du etter du har gjort en av endringene over gå til den datoen i timeplanen hvor endringen ikke lenger skal gjelde, og legge til/fjerne/erstatte underviseren/lokalet fremover igjen.