Slett timer

Slett time fra timeplan

Du kan slette spesifikke timer fra timeplaner ved å trykke på den ønskede timen og åpne redigeringsvinduet, for å så trykke på papirkurven øverst i høyre hjørne.

Slett timer for en hel dag eller uke

Under alle timeplaner/kalendere finner du en 'Slett dag/uke'-knapp. Når du trykker på denne får du valget mellom å slette en bestemt dag eller hele uken. Alle timene vil så gjernes fra den valgte dagen eller uken.

Slett alle timer fra ett fag i timeplanen

Hvis du gjerne skulle ha slettet alle timene fra et spesifikt fag som er lagt i timeplanen, kan du gå til den første uken hvor timen er lagt, slette denne timen, og deretter kopiere denne uken ut til de ukene hvor timen skal slettes fra.

Hvis dette ikke fungerer, og man f.eks. har timeplaner som varierer fra uke til uke, blir man nødt til å slette de aktuelle timene en og en.

Slett fag (fra fagoversikten)

Hvis du gjerne vil slette et fag fra oversikten på venstre side i timeplanen, trykker du på faget for å åpne redigeringsvinduet, for å så trykke på papirkurven øverst til høyre.

Bemerk at ikonet kun er synlig hvis faget ikke er aktivt, dvs. ikke lagt inn i timeplanen. Du må derfor sikre deg at faget ikke er blitt planlagt i timeplanen hvis du gjerne vil ha adgang til å slette faget.