Telling av undervisningstimer i klasser

I hver timeplan kan du til en hver tid finne en oppdatert oversikt med telling av klassens undervisningstimer. Du ser både en nedtelling på de enkelte fagene i fagoversikten, med hvor mange timer som evt. mangler å planlegges, men i tillegg har man muligheten til å trykke på 'Beregn timer' for å få opp en visning over hvor mange undervisningstimer som er planlagt og gjennomført i hvert enkelt fag i en spesifikk periode.

1) Gå til klassens timeplan
2) Trykk på 'Beregn timer' i fagoversikten til venstre (ved siden av 'Fag').
3) Velg hvilken periode du ønsker å se telling for.