Slett timeplaner/kalendere

Ønsker du å slette en timeplan, det være tilhørende en klasse, et rom, en fellestimeplan eller en fra 'Andre kalendere', kan du finne en fullstendig liste over skolens timeplaner ved å trykke på tannhjulet, og videre på 'Kalendere'. Her kan man redigere navn og slette timeplaner.

Man kan også redigere navn og slette en timeplan når man befinner seg i den aktuelle timeplanen. Trykk så på de tre prikkene ved siden av navnet, og velg 'Slett kalender'.