Lage, redigere og slette lokaler

I Docendo får hvert rom som opprettes i enten en klasses timeplan, eller som opprettes som som rom fra sidemenyen, sin egen kalender. Disse rommene kan brukes til å 'booke' plass til timer og møter o.l..

Opprette rom

Roms kalendere finner du under 'rom' i menyen på venstre side. Her finner du også knappen for å opprette rom.

Legge til rom på timer i timeplaner

Når et rom er opprettet, kan det kobles til hvilken som helst time eller aktivitet i Docendo. Legger du 'Idrettshall' inn som rom i en gymtime, vil hallen bli booket i det tidsrommet hvor timen legges. Samme prinsipp gjelder hvis du legger til et møterom til et teammøte.

For å koble et rom til en time, trykker du enten på faget i fagoversikten til vestre for timeplanen, eller på selve timen i timeplanen.

Redigere navn eller slette rom
Ønsker du at endre navnet på eller slette et rom, må du trykke på selve rommet i menyen på venstre side. Her kan du klikke på de tre små prikkene ved siden av navnet og så klikke 'Redigér navn' eller 'Fjern kalender'.