Notater og Ukeplan

Notater til timer

Hver timeplan i Docendo har en integrert uke-/arbeidsplan. Denne ukeplanen vil også kunne sees av elever, foreldre og foresatte, hvor man kan legge inn lekser og innhold til timene. Hvis man legger til notater til en time, vil det markeres både for personale, foreldre og elever med ikonet vist nedenfor.

For elever og foreldre har man også et samlet overblikk over ukeplanen hvis man scroller ned på siden under timeplanen.

Som elev eller foreldre kan man også klikke på selve timene for å se info for faget. <o:p></o:p>

For å legge inn notater til hver enkelt time, trykker du på timene i timeplanen eller i din egen kalender, og fyller inn feltene. Alternativt kan du også scrolle ned under klassens eller din egen timeplan for å skrive direkte inn i ukeplanen. Feltene vil da bli oppdatert på selve timene med de notatene du legger inn i ukeplanen. <o:p></o:p>

Vi anbefaler også at man bruker sin egen kalender for å legge inn notater i undervisningstimene i de forskjellige klassene. Du kan skrive direkte i din egen ukeplan, eller trykke på timene. <o:p></o:p>

Legg merke til at feltet 'vikarnotater' kun er synlig for personalet på skolen. Dette kan altså ikke sees i ukeplanen til elever og foreldre.

<o:p></o:p>

Generelle notater til uken<o:p></o:p>

Hver timeplan inneholder også et felt til generell informasjon for uken, altså info som ikke nødvendigvis er knyttet til et fag. Feltet finner du i hver klasse direkte under timeplanen, på toppen av ukeplanen