Timeplanoverblikk

Trenger du å se flere timeplaner samtidig i samme nettleserfane, kan du bruke funksjonen 'timeplanoverblikk', som du finner nederst i venstre hjørne, eller ved å trykke bokstaven "S" på tastaturet.

Du har i dette overblikket mulighet for å få vist en kombinasjon av flere timeplaner for personale, klasser og lokaler. Øverst til venstre kan du skifte mellom dagsvisning og ukesvisning, mens du til høyre kan velge dato/uke for overblikket. Det kan vises opp til fem timeplaner horisontalt. Velger du flere enn dette, vil du bli vist rett under de første fem timeplanene.

Overblikket kan åpnes opp på alle sider i Docendo, uten at du forlater siden du allerede er på. Timeplanoverblikket blir vist som et vindu på siden du befinner deg på. Dvs. at du kan åpne og lukke timeplanoverblikket samtidig med at du planlegger i en klasses timeplan, uten å forlate denne.

Du kan også velge å få vist timeplaner for f.eks. et team, hvis du har opprettet grupper til din skoles personale

Relatert til dette emne: lokaleoverblikk