Timeplaner på mobilen

Ved å lagre den eksterne visningslinken til en klasses timeplan kan man som foreldre eller elev få en flott og moderne visning av timeplanen på smartmobil eller tablet. For å gjøre dette skal man åpne linken til klassens/elevens timeplan på en iOS- eller Androidenhet og lagre denne linken som snarvei på startsiden av mobilen eller tableten. Når man så bruker denne snarveien vil man alltid få den tilpassende mobilvisningen av timeplanen. Man kan velge mellom dag- eller ukesvisning av timeplanen, i tillegg til at man har tilgang til ukeplanen med notater, lekser osv., slik man også har i nettversjonen.

Du kan se en kort guide til hvordan man setter opp mobilvisning i disse to videoene, henholdsvis til iPhone og Android (obs, videoene er på dansk).

iOS

Android

Legg merke til at mobilappen er av typen 'progressive web app' og skal av denne grunn ikke finnes i appstore eller Google Play. Den kan kun finnes ved å gå til den aktuelle timeplanen via en link slik det er beskrevet over.

Det er fortsatt skolens ansvar å gjøre linkene til de enkelte timeplaner tilgjengelige for elever og foresatte, for eksempel via It'sLearning eller Canvas. Linkene til timeplanene må være tilgjengelige for at det er mulig å benytte seg av appen.