Skrivt ut/print timeplan

For å skrive ut en eller flere timeplaner, gå til en timeplan, velg uken du ønsker å skrive ut og klikk på printsymbolet til høyre over kalenderen:

Her kan man velge å kun skrive ut kalenderen man befinner seg i, eller velge å skrive ut alle klassenes, alle ansattes eller alle roms timeplaner. Husk å velge riktig uke før du skriver ut!

Når du har valgt hvor mange timeplaner som skal printes, får du opp en mulighet for å redigere tidsrommet som skal være synlig i utskriften:

I nettleserens utskriftsoppsett, velg liggende format, og under 'Flere innstillinger', velg evt. 'Bakgrunnsgrafikk', for å få mest mulig informasjon med i utskriften.

I samme utskriftsvindu kan man også velge å lagre timeplanen(e) som PDF. For å gjøre dette, velg 'lagre som pdf' under valg av printer.