Opprett fravær fra egen kalender

Som alternativ til å opprette fravær direkte fra vikarfunksjonen, kan hver bruker/lærer gå direkte til sin egen kalender og markere fravær. Dette gjøres ved å trykke på 'fravær' som vist på bildet. Fraværstimene kan dras inn i timeplanen i det aktuelle tidsrommet. Alle undervisningstimer i tidsrommet vil deretter automatisk bli lagt inn til vikardekning i vikarhåndteringsfunksjonen. Legg merke til at fraværsårsakene først må ha blitt opprettet i vikarhåndteringsfunksjonen før de er synlige og kan brukes i egen kalender.

Legg merke til at fraværsårsakene først må ha blitt opprettet i vikarhåndteringsfunksjonen før de kan brukes i egen kalender.