Bruker kan ikke se skolens klasser og annet innhold

Kan du eller en av skolens andre brukere ikke se skolens timeplaner og andre kalendere, kan dette skyldes følgende:

a) at skolen ikke står som primærskolen under brukerens profil

1) Trykk på ditt profilbilde øverst på høyre side
2) Trykk på 'Rediger'
3) Velg skolen din fra drop down-menyen og lagre.

b) at brukeren ikke er opprettet på skolen. For å gjøre dette:

1) Klikk på tannhjulet ⚙️ øverst til høyre
2) Klikk på 'Brukere'
3) Klikk på 'Opprett bruker' og legg inn feide-mailen til brukeren og klikk 'Opprett'.

Kontakt skolens administrasjon hvis du ikke har tilgang til å gjøre dette.

c) at det er opprettet en bruker med samme navn på skolen, men uten feide-innlogging. For å undersøke om dette stemmer:

1) Klikk tannhjulet ⚙️ øverst til høyre
2) På 'Brukere'
3) Finn brukeren i listen og sjekk om der er knyttet feide til brukeren. Er dette ikke tilfelle, er det snakk om en bruker uten mulighet for å logge inn. Login kan tilføyes ved at klikke i feltet for enten mail eller feide.