La en bruker ta over en annens timeplan helt eller for en periode

I forskjellige situasjoner, som f.eks. ved lengre fravær og permisjon, kan det være nødvendig å la en lærer eller annen ansatt ta over en annen ansatts oppgaver og timeplan. Dette gjøres kjapt og enkelt i Docendo

1) Klikk på tannhjulet ⚙️ i den hvite menyen i toppen
2) Klikk på 'Brukere'
3) Klik på 'Ta over timeplan'

4) Velg den opprinnelige brukeren samt "vikaren" som skal ta over aktivitetene. Velg også start- og sluttdato
5) Klikk 'Vis' for at se et sammendrag over handlingen du holder på å gjennomføre
6) Klikk 'Overfør' for gjennomføre