Fjern bruker

Hvis du skal slette en bruker, som f.eks. en ansatt som har sluttet, eller en vikar som ikke lenger skal være i systemet, kan du gjøre det på denne måten:

1. Klikk på tannhjulet ⚙️ øverst til høyre
  2. Klikk på 'Brukere'

3. Klikk på 'Fjern' ved siden av den bruker du ønsker å fjerne.

Obs:
når du fjerner en bruker blir fag, møter, og andre planlagte aktiviteter som denne brukeren var koblet til, slettet. Hvis du ønsker å la en annen person overta aktivitetene, se 'Overta timeplan' eller 'Slå sammen brukere'. Når en bruker er fjernet, kan den legges til igjen ved å opprette en ny bruker med sammen mail eller feide-innlogging.