Slå sammen brukere

Hvis det f.eks. er opprettet to brukere med samme navn (det kan være en med og en uten innlogging), kan det være en fordel å slå brukerne sammen til én bruker. Dette er spesielt nyttig hvis det er planlagt aktiviteter hos den ene brukeren, som skal flyttes til den riktige. Med funksjonen 'Slå sammen brukere' kan du velge hvilken bruker du vil beholde og plassere aktivitetene hos, mens den andre brukeren slettes.

For å gjøre dette:

1. Klikk på tannhjulet ⚙️
  2. Klikk på 'Brukere'
  3. Klikk på 'Slå sammen brukere'

4. Velg de to brukerne som skal slå sammen, og trykk på 'Vis'
  5. Du vil så se et sammendrag av handlingen. Velg brukeren du vil beholde ved å klikke 'Slå sammen på denne brukeren'. Den brukeren som ikke velges vil så slettes.